Get a Quote

 

You can also give us a call on 0203 7971242.

Clapham Common

An amazing 138㎡ basement excavation and house refurbishment in Clapham Common, London.

This wonderfully presented home has benefited from a complete remodel of the ground floor and the addition of the basement area which has provided plenty of space for a family to live and entertain in.

The ground floor is mainly open plan however by building bespoke four panel bifolding doors we have enabled the family to seperate the front living area off from the large open plan kitchen/dining/living area.

The kitchen was based around an American diner style, with a bespoke floating island which provides a breakast bar and then behind this a booth style dining area. To bring in the natural light a bespoke glazed roof lightwell was added and bifold doors out into the garden.

Going down to the basement the hallway has bespoke panelling and provides plenty of space including large storage cupboards, internal understair storage and purpose built joinery to ensure the perfect finish. This area also has a study, shower room, large utility space and a playroom. Again to ensure lots of natural light a front and rear lightwell was installed and an external stair exit up to the garden area.

Outiside in the rear lightwell a cycle room was created with overhead walk on glass which encompasses part of the patio area outside the ground floor kitchen/dining/family area. This area was completed with glass balustrades and a vast patio area leading out to the raised grass area.

Overall this is fantastic mid terrace home in the heart of Clapham Common, perfect for a family with lots of space and light throughout.

Refurbished living room with bespoke furniture.

Floating bespoke kitchen island.Patio area with glass balastrade.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.Please see our Privacy Policy.